Gnomon Workshop - Maya Digital Set
اریک هنسون یک متخصص جلوه های ویژه است که بر روی محیط های دیجیتالی نظیر 3dmax و Maya و کار بر روی فیلم ها مهارت قابل تحسینی دارد. کار با شرکت های بزرگی مثل Digital Domain, Sony Imageworks, Dream Quest Images, Walt Disney سابقه خوبی برای او فراهم نموده است. از هنر این مرد بزرگ در فیلم های The Day after Tomorrow, Cast Away, Hollow Man, Mission To Mars, Bicentennial Man, Atlantis, Fantasia 2000 و Fifth Element استفاده شده است.
علاوه بر فعالیت در زمینه فیلم سازی، او یک آموزگار خوب در زمینه جلوه های ویژه است و در مدرسه هنرهای بصری Gnomon و همچنین مدرسه صدا و سیما USC تدریس می کند. در مجموعه چهار قسمتی، اریک، سعی می کند تا جزء به جزء مراحل ساخت یک جلوه ویژه حرفه ای را به شما بیاموزد.
شما میتوانید این آموزش را به قیمت 8000 تومان از لینک زیر خرید پستی نمائید .
مجموعه اول:
طراحی، مدلینگ و دوربین، و محیط های شهری(Design, Modeling and Camera)
در این بخش تکنیک های اولیه برای ساخت مجموعه های دیجیتالی، اعم از شهر ها، بک گراندها و المان های شهری آموزش داده می شود. در این بخش شما با مبانی معماری و شهرسازی و آماده سازی محیط برای جلوه های ویژه آشنا می شوید. سپس نحوه مدلسازی توسط هر دو روش Polygons و Nurbs را آموزش می دهد.
آموزش های این بخش در نرم افزار مایا انجام می شود، گرچه کلیه مراحل را در 3dsmax نیز می توان پیاده سازی کرد، اما در این بخش، توصیه اریک برای دانشجویان، استفاده از محیط Maya برای راحتی و ساده بودن مراحل انجام کارهاست.
مجموعه دوم:
نورپردازی و جنس مواد و اشیاء(Lighting and Texturing)
در این بخش اریک شما را با مبانی نورپردازی، تکنیک های آن و نور در جلوه های ویژه آشنا می کند. در خصوص انقلابی که تکنولوژی در سیستم های نورپردازی اخیر رخ داده است حرف می زند. نورپردازی مستقیم در محیط های داخلی (Interiors) و محیط های خارجی (Exteriors) بسیار متغیر هستند، و اریک در خصوص تفاوت در نوع پیاده سازی آنها در جهت طبیعی تر شدن جلوه های ویژه توضیح می دهد.
در بخش دوم، انواع جنس ها از آهن تا چوب و پارچه و ... مورد بحث قرار می گیرند. تکنیک های photoshop برای طراحی سطوح و جنس مواد آموزش داده می شود. اریک به شما یاد می دهد که چگونه ابرها را در یک محیط طراحی کنیم. چگونه سایه ها و تاریکی ها را ایجاد کنیم. به عنوان نمونه یک پروژه کامل از شهرسازی را به همراه نور ها و Material ها را پیاده سازی می کند.
مجموعه سوم:
رندر کردن و کامپوزیت(Rendering and Compositing)
در این بخش اریک (Render) یک محیط طراحی شده در مایا را به روش های مختلف رندر می کند. به کمک این روش، نکات قوت و ضعف هر نوع رندر را مورد نقد قرار می دهد و روش هایی که بتوانید بک گراند های زنده را به تصاویر رندر
شده اضافه کنید یاد می دهد. در خصوص لایه های مختلف رندر کردن نظیر Diffuse, Specular, Reflection, Shadow, Z-Depth, Ambient Occlusion صحبت می کند.
مجموعه چهارم:
تصاویر سه بعدی و ساخت عوارض زمین به کمک تصاویر(3D Image-Based Terrain)
یکی از بزرگترین مشکلات طراحان سه بعدی ساخت عوارض زمین است. اریک مهارت خاصی در capture کردن محیط های سه بعدی، و تبدیل تصاویر Panoramic به محیط های زنده سه بعدی دارد. او به شما در این بخش از مجموعه یاد می دهد تا بتوانید با عکاسی از محیط، و استفاده از 3D Ray Technics که در محیط Maya در اختیار دارید، محیط های سه بعدی پیچیده را به راحتی تولید کنید و دیگر درگیر بسیاری از مسائل جزئی نشوید. در این بخش، فایل هایی برای تمرین به ضمیمه وجود دارند که به کمک آنها، می توانید این بخش را به خوبی فرا گیرید
شما میتوانید این مجموعه را از لینک های زیر دانلود نمایید .
=
منبع : Vatandownload.com